Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Webrandi, románc indul a netről

Randizz itt ha kevés az időd vagy nincs kedved, nincs bátorságod leszólítani a másikat de megigézett a szeme. Szerezd meg az e-mailjét és hívd meg ide, webrandira, egy virtuális románcra. http://netromanc.hu

Friss topikok

Linkblog

Archívum

HTML

Segítség vizsga munkához! címe: Mit vársz a Nőtől ma 2008-ban?

2008.09.16. 17:53 | webrandi | 1 komment

De most komolyan! Mi az amitől leesik az állad? Mitől gyökerezel a földbe ott és azonnal?

Hogy azta!   Nanemár! Hát edddig hol járt ez az álom nő?

Szóval milyen az a Nő aki ennyire felkeltené az érdeklődésedet?  Itt most nem konkrét neveket, hanem szintén mint a másik nem képviselőitől, tulajdonságokat, külsőre, milyen legyen társaságban, Veled, ágyban, miről gondolkozzon, (vagy ne gondolkozzon) na nem sorolom, azt Tőletek várom.

Légyszíves ne szerénykedjetek, csak bátran minden témába menjünk bele! Csak keményen!

köszi és a hozzászóláshoz előbb regisztrálj :-)

Címkék: szex szerelem nők párkapcsolat hűség társ psi

A bejegyzés trackback címe:

https://webrandi.blog.hu/api/trackback/id/tr54666515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Heliopolis 2009.07.14. 13:13:08

Szavak és tettek használata emberi méltósághoz való módon.
Persze egy idő után mindenki meg tudja győzni magát róla hogy az általa előre elképzelt ideák tökéletesen definiálják(!) a jót és az a rosszat, és ezeket az ideákat az ember idővel tovább igazítja saját magához, de az ötlet hogy valaki definiálja és átdefiniálja a jó és a rossz fogalmát már eleve logikailag hibás.

Például 2008-ban altalánosan elfogadott norma az hogy az ember elsétál egy földön fekvő ember mellett az úton, mert ugye "kit érdekel hogy mi van vele" és "különben sem érek rá", holott valaki más (esetleg nem 2008-ban) azt gondolhatná hogy alap dolog lecsekkolni hogy él-e, mentőt hívni, etc.
A példánál maradva egyszer tanúja voltam hogy egy idős nő lezúgott egy lépcsőn és az emberek elsétáltak mellette az utcán, kivéve egyetlen lányt aki kihívta a mentőket és ottmaradt amíg ki nem értek és el nem vitték a nőt. Például ezt elvárom minden nőtöl 2008-ban, ettől földbe gyökerezik a lábam és ámulok mert olyan ritka. Pedig mint fentebb irtam valaki más gondolhatná hogy alap dolog.
Na nem fárasztom magam.
süti beállítások módosítása